Planerar du för fest?

Hitta festlokal

 

Här har vi samlat festlokaler i och kring framförallt Habo, Mullsjö, Bankeryd & Jönköping, och vi kan leverera ljud och ljus till samtliga lokaler nedan.

Listan uppdateras löpande.
Har du en lokal och vill finnas med på listan?
Kontakta oss!

 

Lantlig festlokal belägen ca. 10min nordväst om Jönköping.
Charmigt upprustad och inredd festlokal med plats för 150 gäster, scen & servicerum. På nedervåningen inryms både bar med plats för dansgolv, samt en lounge.
Möjlighet till övernattning finns i den intilligande lägenheten.

www.domnaryd,se

Näs Gård, strax utanför Mullsjö, ligger fint inbäddat bland Sveriges vackra natur, precis intill en sjö och mitt i skogen.

I den övre delen av lokalen finns det fyra vattentoaletter varav en är handikappanpassad, en köksdel med spis, diskmaskin, kyl och frys.I lokalens nedre del finns det gott om yta för både bord och dansgolv.Ladan rymmer cirka 300 sittande personer, men utrymmet kan även anpassas till mindre sällskap
Ladans avskilda läge möjliggör för er att dansa och fira hela natten lång tillsammans med era gäster!

 

www.nasherrgard.se

Bygdegården är en modern och handikappanpassad samlingslokal som drivs ideellt av Gustav Adolfs Bygdegårdsförening.
Bygdegården är tillgänglig för uthyrning och passar mycket bra för alla sorters tillställningar då den är byggd för att tillgodose de krav som man kan ställa på en  funktionell samlingslokal.

 www.ga-bygdegard.se

Munkaskogsgården är en lägergård belägen i Habo kommun, 15 km norr om Jönköping vid Vätterns västra sida. Gården har 64 bäddar, 60 av dem i fyrabäddsrum med våningssängar. Köket är utrustat med bl.a. diskmaskin, kylar och frys, varmluftsugn, stekbord, mikro och kaffebryggare m.m. Matsalen med öppen spis rymmer 80 gäster Gårdens samlingssal rymmer ca 200 personer och har en fantastisk Vätterutsikt.

 

www.munkaskogsgarden.se

Habo Ullspinneri och Väveri, där Habofilten producerades fram till 1966, har idag en annan funktion.
Numer ger vi dig istället möjlighet att få bjuda in till sammankomster i en inspirerande gammaldags industrimiljö! Här har bland annat visats teater och konserter, men här har även fantastiskt fina bröllop ägt rum!.
Både Karderiet och Väveriet har kök med serverings-/bardisk och toaletterna finns i ingångshallen samt våningen ovanför.

 

www.spinnetihabo.se

Nyarpsstugan ligger på höjderna i Bankeryd ovan Vättern med en vidunderlig utsikt!

 

Bankeryds skid och motionsklubb

 

Digg-it All
Vi levererar ljudanläggningar, högtalare, partyljus och annan festutrustning i och kring Habo, Mullsjö, Jönköping med omnejd.
Hos oss hittar du utrustning till bröllopet, barnakalaset, festen, studentflaket, företags/föreningsevenetet etc.