Danstävling & Idrottsevenemang


Ska er förening arrangera danstävling och behöver musikansvarig? 
Då har ni kommit rätt!

Med kombinationen av ett näst intill nördigt dansmusik intresse och snart 20års erfarenhet från BRR-världen (Bugg & Rock n Roll) som  finns vi här för att hjälpa er att skapa en lyckad tävling och skapa en upplevelse hos både deltagare och publik.

För oss är musiken en stor och viktig del av en välarrangerad danstävling, dels såklart den faktiska tävlingsmusiken där både deltagare och publik ofta ställer högra krav, men även att musiken ska bidra till att bygga upp en stämning och skapa en härlig inramning av ert arrangemang som ger besökare och deltagare en bra dag att minnas.

Med ett näst intill nördigt intresse för dans(bands)musik i kombination med många års erfarenhet av danstävlingar som såväl allt från aktiv dansare, ledare, tränare, tävlingsarrangör och sedan 2011 även musikansvarig med uppdrag i bagaget från såväl lokala klubb- och R-tävlingar upp till GP och mästerskapsnivå –  finns jag här för att hjälpa er med ett lyckat tävlingsarrangemang!

 
I ”danstävlingspaketet” ingår allt som krävs för att ni ska kunna släppa ljud & musikdelen av er tävling och fokusera helt på andra delar. Givetvis anpassningsbart efter just ert arrangemang utifrån klasser, lokaler och upplägg.

Som standard ingår:

Musik
Karaktärsinriktad  tävlingsmusik anpassad och handplockad till respektive gren och klass enligt gällande reglemente, uppvärmningsmusik i tävlingslokalen, pausmusik, ingångsmusik i varje heat, prisutdelningar etc.


Ljudanläggning
2st ”torn” inkl. 2st topphögtalare,2st bashögtalare 18″ + 2 monitorhögtalare på tävlingsgolvet samt trådlösa mickar (4st handhållna + 1st headset)
Möjlighet till extra högtalare för spridning till läktare, uppvärmningsgolv etc. beroende på lokal.

 

Utöver uppdrag som musikansvarig har vi även erfarenhet av bland annat speakeruppdrag och som musikansvarig på matcher och andra idrottsevenemang.


Tveka inte att höra av er med en förfrågan
om hur vi kan hjälpa er!

 

SKICKA OFFERTFÖRFRÅGAN

 

Listad på Svenska Danssportsförbundet funktionärslista